Формування документу Зведення показників спеціального фонду кошторису

На підставі сформованих кошторисів за спеціальним фондом чи внесення змін до них, автоматично формується документ Зведення показників спеціального фонду кошторису, за всіма джерелами надходження коштів до цього фонду та відповідними напрямами їх використання.

Для формування документу Зведення показників спеціального фонду кошторису необхідно зайти в систему Фінансове планування й аналіз та обрати модуль Кошторис та план асигнувань.

У відкритому вікні Кошторис та план асигнувань бюджетної організації на вкладці Реєстр кошторисів встановити курсор на кошторис спеціального фонду, у нашому випадку – Кошторис СФ.

По пункту контекстного меню Реєстр/Друк або клавішею F9 відкрити вікно Вибір вихідної форми зі списком звітів.

У вікні Вибір вихідної форми обрати необхідний звіт та натиснути кнопку ОК:
  • при формуванні кошторисів спеціального фонду – 506 FR Зведення показників спеціального фонду кошторису (файл R506_004.RPF);

    • при формуванні довідок змін до кошторисів спеціального фонду – 517 FR Зведення показників спеціального фонду кошторису для довідок (файл R517_019.RPF);

    У вікні параметрів Зведення показників СФ кошторису обрати параметри звіту:
    • у полі Бюджетна установа по клавішіF3 обрати з довідника Установи необхідну установу та натиснути кнопку ОК;

    Вибрати перемикачем один з представлених варіантів:

    • Головний чи Початковий план, у нашому випадку – Головний;
    • Державний чи місцевий бюджет, у нашому випадку – Державний;

    По клавішіF3 обрати:

    • у полі КПКВ з довідника – необхідний КПКВК (ТПКВКМБ) та натиснути кнопку ОК;

    • у полі Вибір комісії із запропонованого списку – необхідну Комісію для затвердження документу;

    • при виборі комісії поле Склад комісії заповниться автоматично;
    • при необхідності зазначити параметр Не використовувати чернетки;

    Натиснути кнопку ОК.

    Друкована форма документу Зведення показників спеціального фонду кошторису форми R506_004.RPF матиме наступний вигляд.