Робота з прайс-листом

Вибір поточного прайс-листа проводиться на вкладці Прайс-листи. З запропонованого списку обираються прайс-листи, які дозволені для роботи даного користувача в налаштуванні доступу.

Комплекс для кожної позиції прайс-листа веде архів цін. Попередні зміни цін кожної позиції прайс-листа проглядаються в таблиці Архів цін. Зміну ціни протягом одного дня Комплекс не відслідковує.

При необхідності архів цін можна видалити як для окремої позиції прайс-листа, так і для довільного набору позицій прайс-листа та й для групи прайс-листів. В реєстрі прайс-листів по клавіші Пробіл обирається прейскурант або група прейскурантів, і по пункту меню Реєстр/Видалення архіву цін виконується видалення архіву цін по зазначеним прайс-листам. позиціям. У вікні Видалення архіву цін вказується проміжок, з якої дати і по яку видалити ціни з прайс-листа. Для видалення даних по окремих позиціях в конкретному прайс-листі потрібно відкрити такий прайс-лист та по пункту меню Реєстр/Видалення архіву цін провести аналогічно видалення архіву цін.

За необхідності проводиться експорт та імпорт архіву цін в/з файлу формату DBF. Експорт /імпорт проводиться в реєстрі прайс-листів або безпосередньо у конкретному прайс-листі за пунктами меню Сервіс/ Імпорт архіву цін з DBF (комбінація клавіш CTRL+F8) або Сервіс/ Експорт архіву цін до DBF (комбінація клавіш CTRL+F7)

Друк прейскуранта виконується по клавіші F9 або пункту меню Реєстр/Друк у вікні самого прайс-листа.