Створення групи / підгрупи

Створення групи/підгрупи контрагентів проводиться тільки в ієрархічному вигляді, на лівій панелі Групи контрагентів, по пункту меню Реєстр/Створити (по клавіші Ins чи за допомогою іконки на панелі інструментів – ) обрати відповідний підпункт: Створити групу або Створити підгрупу.

Створення групи / підгрупи контрагентів

У вікні Створення групи (Створення підгрупи) в полі Код вводиться код групи/підгрупи, в полі Найменування вводиться назва групи/підгрупи. Категорії контрагентів, які входять в групу/підгрупу, визначаються станом параметрів: містить юридичних осіб та містить фізичних осіб. За необхідності (наприклад, груп вищого рівня) встановлюється параметр Містить тільки групи.

Вікно Створення групи / підгрупи контрагентів

Редагування запису здійснюється по пункту меню Реєстр/Змінити (по клавіші F4 чи за допомогою іконки на панелі інструментів – ). Код групи/підгрупи доступний для коригування тільки в разі відсутності в ній контрагентів.

Видалення запису виконується по пункту меню Реєстр/Видалити (клавіша F8 чи за допомогою іконки на панелі інструментів – ). Видаляється лише порожня група/підгрупа.